Byggeplads & havn er vores speciale

-Og vi er aldrig for fine til at løse relaterede opgaver, når alting haster.

35 års erfaring til lands og til vands

NSS Security er en familievirksomhed. Vi har opereret i Danmark i 35 år, og vi er specialister i byggeplads og havn. Vi har et stort team af folk, som er udvalgt efter vores vigtigste principper som er evne til overblik, struktur og handlingsparathed. Vi er veluddannede og vi har et velfunderet netværk i Danmarks erhvervsliv, samt Stat og Kommune.

Danny T. Thomsen

CEO og Security Chef

Baggrund i Søværnet. Uddannet Brandmand og dykker. ISPS – International Ship and Port Facility Security. Arbejdsmiljø. Sikkerhed gennem 25 år. 

Lucas Thomsen_NSS kopi

Lucas T. Thomsen

Vagtchef

Funktionsuddannet brandmand. Wing Chun kampsportsinstruktør. Certifikat til truck, manitou teleskopløfter.

Kevin Christensen_NSS

Kevin Christensen

Vagt

Medlem af Politihjemmeværnet. Søger ind hos Politiet.

NSS_team ansatte

Rasmus Quistgaard

Teamleder

Rasmus har været hos NSS i 17 år og er vores dygtige, strukturerede og trofaste mand. Rasmus er tidligere Garder i Kgs. Livregiment.

NSS_team ansatte

Vil du være en del af NSS Security?

Vagt

Vi bruger sikrede samarbejdspartnere til mange forskelligtartede opgaver. Vi hører gerne fra dig, hvis du mener at du vil passe ind i vores team. info@nsssecurity.dk

Vil du være en del af NSS Security?

Vi bruger sikrede samarbejdspartnere til mange af vore opgaver. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har solide kompetencer og gode sunde værdier. Vedhæft en oversigt over dine specialer og kompetencer, og send dem til os – så hører du snarest tilbage.