Byggepladshegn og sikkerhed

Hvis du er leverandør på bygge- og entrepenøropgaver, så har du nogle vigtige kontrakter du skal indløse inden for aftalt tid. Udstyr og værktøj er kritisk objekt for tyveri, lige som uberettiget færdsel på pladsen giver uro og sænker kadencen. Forsinkelser er potentielle, men de kan elimineres ved en aftale om en sikkerhed. 

Invester i hegn og sikkerhed på byggepladsen, så der er ro på din kontrakt

Byggepladser, både i by og på land, er kernen i store og dyre udviklingsprojekter. Meget kan gå galt, og som entreprenør og underleverandør bliver man ofte sat tilbage af især tyveri af materiel og værktøj. Selv små tyverier forsinker hele projektets workflow og underminerer de aftalte deadlines i dine kontrakter.

Undgå tyveri og forstyrrende gennemløb

Du kan undgå svind, tyverier hvis du investerer i sikkerhed på din byggeplads.

Og du kan få helt styr på alle udefrakommende, -hvem de er, hvad deres ærinde og berettigelse er på din byggeplads. Så får du arbejdsro.

Vi leverer det hele

Gennem 35 år, har NSS Security overvåget, patruljeret og stået portvagt på alle typer byggepladser. Vi sørger for at dit personel og leverandører, kan arbejde effektivt og uforstyrret i deres arbejde. Og vi sørger for at du kan overholde din kontrakt som bygherre, eller som leverandør til en bygherre. Vi kender alle problematikkerne og med vores lange erfaring, ved vi hvad som virker og hvad som ikke gør.

Vi tilbyder alt sikring på byggepladsen, fra screening og håndtering af personel, til opsyn af af materiel, værktøj  og entrepenørmaskiner.

Vi etablerer porte med låsesystemer, hegn, aflåste områder, sikkerheds- og gangzoner samt indgangspartier. Og vi ved hvordan man opretholder det høje niveau af sikkerhed, selvom byggeriet er organisk, og forandrer sig hver eneste dag.

Hvorfor vælge vores løsning

Vi har erfarent og veluddannet sikringspersonel og selvom vi er stolte i vores forskellige faglige udspring, så er vi aldrig for fine til at give en hånd med, hvor der mangler – uanset om det er oprydning, flytning eller håndtering af småting. På den måde kan vi tage effektivt fat, og hjælpe dig med at opfylde din kontrakt i det rette tempo og med den rigtige kvalitet.

Byggeplads indgangsport

Publikums hegn

Byggeplads hegn

Vi har altid hegn på lager til byggeplads

På vores lager på Sjælland, har vi store mængder hegn stående, som hver dag udlejes til byggepladser, folkearrangementer og Kommunale aktiviteter. Vi udlejer, leverer, opsætter og holder opsyn. Og så fjerner vi hegnet igen, når dit behov er løst.

Du kan kontakte os alle tider på døgnet hvis du står i akut behov for hegn, afdækning eller inddæmning. 

Kontakt os nu på tlf. +45 70 22 43 00

Hos os skal man ikke booke sig ind lang tid i forvejen. Vi har meget kort svartid og hurtig respons. Vi har en flad og agil struktur som gør, at vi rykker og leverer på dine ønsker fra dag til dag – og ofte også fra time til time. Du vil altid være up-to-date, når vi efter faste rutiner rapporterer til dig, så du ved præcist hvor vi er i leverancen.

“Vi kommer og sikrer lokationen med meget kort varsel”

NSS Security

Få et tilbud på din opgave

Vi kontakter dig inden for 24 timer